Nordmann nummer tre i PokerMillion

Jan Olav Sjåvik ble nummer tre i Amsterdam Nok en kjempeinnsats av «The Balrog». 260 har fått sparken – pokerspill på jobben Kina er tøffe arbeisgivere.

For andre gang på et par måneder ender Jan Olav som nummer tre i en storturnering, først EPT i London og nå i Amsterdam. Master Classics of Poker er Europas eldste storturnering og de fleste av europas pokerstjerner deltok . Vår tidligere europamester har vist stabile takter denne sesongen og ligger helt i toppen av de beste spillerne i Europa. Tredje plassen var vært hele 1.4 millioner kroner. thecaseforcycling.com gratulerer.

Nordmann nummer tre i PokerMillion

260 statlige ansatte har siden 2005 fått sparken etter at de har spilt poker- og dataspill på arbeidstid. I byen Chuzhou som ligger øst i provinsen Anhui, viser arbeidsgiveren staten Kina ingen nåde mot de som sløver på jobben. I følge den lokale avisen Xin’an Evening News har man fra højere hold påpekt at de som spiller poker eller dataspill viser dårlig arbeidsmoral, samt at de er dårlige forbilder for andre ansatte i staten.

The Tribeca Poker Network – ut av USA

Ennå et nederlag for de amerikanske spillerne. The Tribeca Poker Network med sine 84 klienter, der blant annet Doyles Room inngår går nå alltså ut av det amerikanske markedet. Klientene til Tribeca har fått seks måneder på seg til å finne en ny løsning om de ønsker å fortsette tilbudet til amerikanske spillere.

Doyles Room som er en av de største klientene innen Tribeca sier at de kommer til å fortsette i USA og har allerede begynt planeringen av sin nye selvstendighet.

Ken Lennaárd – ferdig som ordfører

Svenske Pokerforbundet hadde ekstraordinært medlemsmøte igår. Svenske Pokerforbundet sier i en pressemelding at Ken Lennaárd gikk frivillig av som ordfører i går. Etter en høst med masse turbulens er altså Ken nå ferdig i forbundet som han selv var med og startet opp.

Ken skal fortsette med sine oppdrag for Aftonbladet, Kanal 5 og PartyPoker. Han har også en kontrakt med Svenska Spel, som går ut 1 november 2006. Peder Månsson skal fungere som ordfører frem til årsmøtet 3 mars 2007.

Nordmann nummer tre i PokerMillion

Sørlendingen fikk med seg $250.000 i premie.

Andreas Høivold hadde et godt utgangspunkt i finalen av årets PokerMillion, men litt uflaks og ikke de helt varme kortene så endte han på en finfin tredje plass.

Vinneren ble Rajesh Modha etter en heads up mot dansken Claus Marcussen. Når begge fant ett ess på hånden så var det all-in- Rajesh hadde AQ og dansken AT, Rajesh floppet triss og kampen var over.

Rajesh Modha, $1,200,000
Claus Marcussen, $500,000
Andreas Høivold, $250,000