Nok et nederlag etter ny lovgivning

Unge Bastian Landehagen leder EPT Viser ingen respekt mot de eldre motspillere.

Da er dag 1 over, og vi har en norsk chipcountleder. Bastian som er relativt kjent for de som har spilt litt poker på Kolbotn og i Oslo, leder turrneringen etter dag 1. Det er hans første EPT turnering, og han kjøpte seg en plass etter å ha vunnet en større turnering på PokerStars.

Totalt har vi 23 nordmenn videre til dag to ved årets EPT turnering i København. Dag 2 starter i dag klokken 14.00. Årets førstepremie er på over 4.000.000 Danske kroner.

Nok et nederlag etter ny lovgivning

Harrah’s kommer ikke til å godta satelittvinnere til WSOP. Som en følge av den nye loven i USA, vil ikke Harrah’s akseptere satelittvinnere til neste års WSOP. De som vil spille i WSOP må selv registrere seg personlig, og godtar ikke registrering fra tredje part. Dette for store konsekvenser for arrangementet som i år hadde over 8.700 spillere, hvorav ca halvparten kvalifiserte seg via satelitter.

Nok et nederlag etter ny lovgivning

Som thecaseforcycling.com har påpekt før, får den nye loven store konsekvenser selv for spillere utenfor USA. PokerStars starter Sunday Warm UP. Først kom Sunday Second Chance, nå kommer Sunday Warm Up.

PokerStars har kapret mange nye kunder siden det nye lovforslaget kom i USA. De er en av fem-seks store spillesiter som har valgt å satse på USA. Sunday Million er manges favoritturnering, også her i Norge. Problemet for mange nordmenn er at det starter 22:30 på søndag og kommer man langt i turnering sliter du med å komme opp dagen etter. Nå starter Sunday Warm Up, med samme innkjøp ($215) og starter tre timer tidligere, til glede for alle Europeere.

Vinn James Bond bilen

Satelitter til finalen har begynt. Nå har du muligheten til å vinne bilen James Bond kjører rundt i. Det er en Aston Martin DBS. Undertegede var på Le Mans i sommer med PokerStars og fikk prøvekjøre denne herligheten. Det er et monster av en bil, med all tenkbart tekniskt utstyr. Dette er en bil som er produsert i begrenset antall.

Satelitter til finalen finner du på PokerStars, og det trenger ikke å koste deg mere enn 10 FPP. Det vil også være en garantert premiesum på $100.000 som blir fordelt fra 2-200 plassen.

Klart for finalebord i Dublin

Ingen norske spillere er med. Etter 13 timer spill er man nede i åtte spillere som får spille på finalebordet. Vi klarte ikke å få med noen nordmenn til finalebordet. En svensk William Thorsson, som også gjorde en glimrende innsats i årets WSOP er klar for finalen. Turneringen starter klikken 14:00 idag.

Chipcount på finalebordet.

Roland de Wolfe 1 352.500
William Thorsson 773.500
Gavin Simms 442.000
Rob Young 365.000
David Tavernier 360.500
Nick Slave 269.000
George McKeever 194.000
Patrick Bueno 140.000