NETeller grundere arrestert i USA

Stor konferanse i London 30 land deltar vil ha en standard for online spill i verden. Etter det amerikanske forbudet mot online spill, inviterte Storbritania 30 land får å se om de kan bli enige om en verdensstandard for online spill.

Den nye lovgivningen ble ikke godt mottatt i Storbritania, og kulturminister Tessa Jowell har sammenlignet den nye loven med det amerikanske lovforbudet mot alkohol på 20- tallet som var helt mislykket. Hun er redd kriminelle vil komme å ta over dette enorme markedet nå som de seriøse aktørene ikke tørr å satse i USA lengre. Flere land innen EU jobber akkurat nå med legalisering av både online og live gamling. De håper å nå en enighet innen noen få dager.

Kjente sangere i filmen Lucky You

Bruce Springsteen, Bob Dylan og Kris Kristofferson har sanger med i den nye filmen. Filmen Lucky You har antagelig premiere i februar på den hvite duken i USA.

NETeller grundere arrestert i USA

Mange filmelskere mener musikken har en viktig del i en film, så her burde vel Lucky You lykkes. Bruce Springsteen har lånt ut sangene «Lucky Town! og «The Fever», Bob Dylan har skrevet en egen sang til fimen, «Huck’s Theme.» Kris Kristofferson bidrar med sangen «They Ain’t Got ‘Em All».

Ellers er det andre kjente amerikanske artister som Ryan Adams, George Jones, Shawn Colvin og Bonnie Raitt. Drew Barrymore skal også prøve stemmen sin med sangen «The Cold Hart Truth.»

Årets Norske Pokerspiller

Vi Menn har nå lagt ut listen på de 5 nominerte. Da er listen for de nominerte klar. Vi skulle tro det var vanskelig å finne kun fem kandidater i år. Det har vært mange gode resultater fra norske spillere rundt om i verden i år.

Vinneren vil bli presentert på Vi Menn’s Pokergalla den 6. januar, den vil bli avholdt på Rockefeller i Oslo. Da vil det også bli arrangert noen spennende turneringer med norske pokerkjendiser, hvor du også kan kvalifisere deg via Vi Menn’s sponsorer. Les mere her.

De nominerte er:

1. Åge Spets

2. Bjørn-Erik Glenne

3. Thor Hansen

4. Jan Olav Sjåvik

5. Andreas Walnum

Avstemingen starter 1. desember.

Stephen Lawrence og John Lefebvre.

Igår ble de to grunderne av NETeller arrester i USA. De er anklaget for hvitvaskning av penger og for å ha flyttet penger ut av USA, som blir brukt til ulovlig internettspill. De er altså anklaget for å være leddet mellom spillerne og internettselskapene. Dette er en følge av den nye loven om internettspill i USA

Grunderne Stephen Lawrence og John Lefebvre arbeider ikke idag i selskapet, men er kun aksjeeiere. NETeller ba umiddelbart om at kjøp og salg av selskapet aksjer skulle stoppes, til situasjonen hadde blitt avklart i USA. Aksjen har allerede gått ned med over 60% som følge av den nye gamblingloven.