National Poker League

Den tidligere basketballspilleren Nedad Medic vant WPT Foxwoods. Han er bosatt i Ontario, Canada, men er født og oppvokst i Serbia og Montenegro. Stjerner som Mimi Tran og Kathy Liebert måtte slås ut før han kunne hedres som nr.1. Førstepremien var på hele $1.717.194.

National Poker League

Da er det klart at Paris Open starter denne serien med en turnering i mai. Turneringen har en buy in på $4.000. Siden skal England (UK Open) ha en turnering i august, Asia Open i oktober og det hele avsluttes med Las Vegas Open i november. Det vil bli filmet på alle stedene og skal vises som 6, en timers show.

National Poker League

Neteller har fått kalde føtter, Drar tilbake tilbudet for kundene i USA. Nenad Medic – vinner av WPT – WPT på Foxwoods er over.

Casino River Belle skrev i forrige uke at Neteller skulle fortsette som vanlig i USA. Nå har de fått kalde føtter og drar tilbake tilbudet for spillere i USA. Det finnes ennå noen store spilleselskaper som tilbyr spill til amerikanske spillere, så helt uten online poker er de ikke.

Tekniske problemer midt i $300.000 turnerin

Full Tilt Poker kjører hver søndag en $300.000 turnering. Sist søndag fikk FTP store tekniske problemer og turneringen ble stoppet da det sto igjen 39 spillere. Teknikerne klarte ikke å løse problemet og turneringen kom ikke igang igjen. Dermed måtte spillerne dele på premiesummen etter hvor stor stack de hadde igjen.

Prøv vår Hold’em or Fold’em

Hver dag gir vi deg en ny hånd å stemme på. Du kan også diskutere hånden i vårt forum.

Denne måneden konsentrer vi oss på hender som kommer på floppen. Her gjelder det å få svar på hva motstanderen virkelig sitter med. Du finner dagens hånd under knappen Hold’em or Fold’em på toppen av denne siden eller bruk denne linken.